Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Utilizator
Parola
Autentificare
Traininguri
  CONFLICTUL INTR-O AFACERE - MODALITATI DE SOLUTIONARE SI PREVENIRE Inapoi la lista trainingurilor  
Descriere training Versiune pentru tiparire 
 

Unii manageri ajung sa petreaca pana la o treime din timpul lor profesional pentru a gestiona conflicte, conflictele lor sau ale altora, cu colegi, subalterni, clienti, furnizori, vecini, institutii ale statului s.a.m.d.

Cand nu este bine facuta, ocupatia aceasta poate aduce mai mult rau atat in privinta rezultatelor cat si din punctul de vedere al relatiilor. Managementul conflictului inseamna limitarea consecintelor negative si valorificarea partilor bune care decurg dintr-un conflict.

Programul face o radiografie a conflictelor interpersonale din punctul de vedere al actorilor si al mecanismelor conflictuale cu scopul unei mai bune gestionari ale acestora atunci cand apar.

Subiecte principale

Ce este conflictul? Care sunt componentele precum si cele mai frecvente cauze ale conflictelor care apar in organizatii.

Stiluri conflictuale Nu toti oamenii se comporta in acelasi fel atunci cand sunt implicati intr-un conflict. Un mic test va va spune cum abordati in mod natural conflictele. Intelegerea stilurilor personale de abordare a unui conflict face mai usoara ajungerea la o solutie constructiva.

Managementul conflictelor Modalitati practice de a actiona in diverse situatii cum ar fi de exemplu managementul unei conversatii dificile.

Agenda eveniment

12:00 – 12:15 Inregistrare participanti
12:15 – 14:30 Prima parte
14:30 – 14:45 Pauza
14:45 – 17:00 Partea a doua

Cusrul va fi sustinut de Bogdan Grosu, Expert TMI Training & Consulting

 
 
  Date si locatii  
      Nu se mai accepta inscrieri pentru acest training