Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Utilizator
Parola
Autentificare
Traininguri
  ACCES LA FINANTARE SAU CUM SA-TI FINANTEZI PROIECTELE PRIN FONDURI STRUCTURALE - I Inapoi la lista trainingurilor  
Descriere training Versiune pentru tiparire 
 

In cadrul acestui curs ne propunem sa va prezentam cateva informatii noi legate de finantari - cum se intocmeste o documentatie pentru accesarea de finantari nerambursabile, informatii despre Ajutorul de Stat - Minimis si informatii despre implementarea proiectelor si a programelor guvernamentale/ fonduri structurale.

Fondurile structurale fac parte dintre modalitatile de finantare care sustin companiile pe termen lung si creeaza continuu noi oportunitati de dezvoltare.

Astfel, tematicile pe care le vom aborda sunt:

  • Ajutorul de Stat - Minimis 
  • documentatia pentru accesarea de finantari nerambursabile
  • implementarea proiectelor - programe guvernamentale/ fonduri structurale
  • criterii de accesare a fondurilor

Cursul va fi sustinut de Diana Dumitru, expert GoPlan.

Dupa finalizarea cursului vom organiza Birourile mobile de consultanta. Astfel, Diana Dumitru va fi disponibila pentru consultanta 1 la 1 cu intreprinzatorii care doresc un raspuns rapid cu privire la o idee de proiect.

Programarile pentru intalnirile din cadrul Birourilor Mobile de Consultanta se fac incepand de acum, prin inscriere la imm@btclub.ro. De asemenea, va rugam sa va pregatiti urmatoarele documente in copie: statut, bilant, idee de proiect.

 

 
 
  Date si locatii  
      Nu se mai accepta inscrieri pentru acest training