Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Utilizator
Parola
Autentificare

DEZVOLTAREA ANTREPRENORIATULUI SI ABILITATILOR MANAGERIALE

Dezvoltarea antreprenoriatului si abilitatilor manageriale

Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate

Vrei sa faci parte din cel mai bine structurat proiect de devoltare personala in management?

Proiectul de Dezvoltarea antreprenoriatului si abilitatilor manageriale va ofera gratuit traininguri si acces la informatii de business si va faciliteaza intalnirea cu traineri de top din Romania. Networkingul cu alti antreprenori, cunostintele accesate si mediul de business va vor ajuta sa va dezvoltati propria afacere sau sa creati una noua.

Ce reprezinta proiectul Dezvoltarea antreprenoriatului si abilitatilor manageriale?

Proiectul va cuprinde 150 de sesiuni de training pe subiecte de business, la care participarea este gratuita. Peste 3.500 de intreprinzatori vor beneficia de aceste cursuri, care vor fi organizate in 21 de orase, in perioada martie 2012 - ianuarie 2014.

Tematicile principale care vor fi acoperite prin aceste cursuri sunt: Strategie si Antreprenoriat, Gestiunea Financiara a Afacerii, Managementul Dezvoltarii Afacerii, Acces la Finantare, Sisteme IT pentru Dezvoltarea Afacerii, Managementul Resurselor Umane.

Esti un antreprenor din urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Suceava, Braila, Constanta, Galati, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Rm. Valcea, Arad, Deva,Timisoara, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Brasov, Sibiu, Tg. Mures. Esti manager al unei firmei pe care iti doresti sa o dezvolti? Sau iti doresti firma proprie dar nu detii cunostinte suficiente pentru a demara afacerea? Vino la aceste cursuri si vei avea parte de o pregatire de exceptie.

Programul reprezinta mult mai mult decat o serie de cursuri teoretice, deoarece se axeaza pe sustinerea constanta a educatiei antreprenorilor si totodata va fi un program de sprijin real pentru cei care doresc sa-si infiinteze o afacere si sa-si dezvolte afacerea proprie.

Acestea sunt sustinute de reprezentantii celor 3 companii cooptate in proiect, si anume:SC TMI Training & Consulting SRL, SC GEA Strategy & Consulting SA si SC Go Plan SRL.

PARTENERI IN CADRUL PROIECTULUI

GEA Strategy & Consulting este o companie de consultanta care sprijina mediul de afaceri si administratia publica din Romania in efortul de a dezvolta o economie si o societate performanta la nivel european. Serviciile oferite sunt urmatoarele:

• Consultanta strategica pentru dezvoltare (competitivitate si convergenta locala, regionala & nationala)

• Consultanta pentru antreprenoriat
• Management si proiecte de investitii
• Consultanta pentru accesarea de finantari nerambursabile
• Evaluare de programe, politici si proiecte
• Asistenta tehnica pentru dezvoltarea capacitatii de guvernanta si fundamentarea de strategii de dezvoltare pentru autoritatile publice
• Traininguri cu diverse tematici:Planificare si management strategic, Instrumente inovatoare de management: Balanced Scorecard, Blue Ocean, initiere in antreprenoriat in diverse domenii, Organizarea de tip Clusteretc


S.C. TMI Training & Consulting S.R.L. - desfasoara activitati de instruire si consultanta manageriala. Compania organizeaza cursuri in sistem deschis si programe proiectate la cerere pentru companii si organizatii nonprofit, pe baza necesitatilor de instruire si dezvoltare ale acestora. Tematica trainingurilor oferite este urmatoarea:
• Managementul dezvoltarii afacerilor: Roluri Manageriale, Time management, Management general, Managementul schimbarii pentru o serie de clienti din mediul de afaceri, inclusiv IMM-uri;
• Cursuri de tip Negociere, Vanzari, Intelegerea clientului, Abilitati de lucru cu clientul; Cursuri de tip Leadership, Construirea si consolidarea echipelor, Comunicare In echipa.


S.C. GoPlan S.R.L. desfasoara activitati de consultanta pentru afaceri si management; servicii suport pentru intreprinderi, invatamant de afaceri. In plus, compania sprijina accesul companiilor la finantari rambursabile si nerambursabile prin: intocmire documentatii de finantare, management de proiect, evaluari planuri de afaceri, intocmire studii de fezabilitate, planuri de afaceri si analize cost-beneficiu, pre-evaluari documentatii, identificare solutii optime pentru finantare.DESPRE CLUBUL INTREPRINZATORULUI ROMAN
Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania in 2006, in Cluj-Napoca, este prima initiativa de acest fel, adresata oamenilor intreprinzatori, pentru a oferi antreprenorilor, in mod continuu si gratuit, servicii si acces la informatii relevante intr-un mediu interactiv - prin traininguri si seminarii, cat si prin intermediul Internetului. Clubul ofera consultanta, instrumente de educatie antreprenoriala si networking, precum si suport in accesarea fondurilor europene, cu scopul de a contribui la dezvoltarea durabila a afacerilor si de a fi intotdeauna prima optiune pentru comunitatea intreprinzatorilor din Romania.

Programele oferite:

• sesiuni de training subventionate total sau partial de Club
• servicii gratuite de consultanta
• seminarii financiar - bancare
• conferinte si cursuri
• incurajarea parteneriatelor in cadrul clubului

Poate avea calitatea de membru al Clubului orice persoana juridica romana sau straina cu sediul in Romania, care prin intermediul site-ului se inscrie ca membru, exprimandu-si acordul de adeziune la statutul clubului.Inscrie-te aici.

Mai multe detail gasesti pe www.btclub.ro.