Notiuni generale de trezorerie - cum le poti folosi in afaceri
Informatiile cuprinse in acest curs se refera la notiuni fundamentale de macroeconomie, piata monetara, piata valutara prezentate in contextul mai larg al evolutiilor de pe pietele financiare ? a cursurilor de schimb, a ratelor de dobanda pe piata locala si internationala. Ne propunem sa parcurgem impreuna cu cei interesati "alfabetul" trezoreriei, ca activitate esentiala a oricarui intreprinzator.

 

Informatiile cuprinse in acest curs se refera la notiuni fundamentale de macroeconomie, piata monetara, piata valutara, prezentate in contextul mai larg al evolutiilor de pe pietele financiare – a cursurilor de schimb, a ratelor de dobanda pe piata locala si internationala. Ne propunem sa parcurgem impreuna cu cei interesati “alfabetul “ trezoreriei, ca activitate esentiala a oricarui intreprinzator.

Va vom impartasi din experienta noastra, vom incerca sa raspundem intrebarilor dvs. si mai ales vom crea un cadru de dezbatere a problemelor cu care ne confruntam zilnic, in incercare fiecaruia dintre noi de a lua deciziile financiare corecte pentru bussiness-ul propriu.

Cui se adreseaza:

Membrilor Clubului Intreprinzatorului Roman, fie ei manageri, directori financiari, patronilor de firme mici si mijlocii sau oameni de afaceri independenti.

Cursul abordeaza urmatoarele aspecte:

Daca v-am trezit interesul, va asteptam.

Cursul este sustinut de:

 

 

 Calin Condor - Director Adjunct, Directia Trezorerie
 Banca Transilvania